nedjelja, 20. travnja 2008.

maxim reality

Maxim Reality
Kit "Kiti" Palmer (Keith "Keeti" Palmer), poznatiji kao Maxim ili Maxim Reality je MC (Em-Si) benda The Prodigy. Rođen je 21. marta 1967. godine u Piterburgu (Kembridžšajer) u Engleskoj.


Poznat je po svom zastrašujućem izgledu, kako u muzičkim spotovima, tako i na živim nastupima. Njegov izgled često uključuje kontaktna sočiva (uglavnom crvene boje) i kilt. Zastrašujući izgled ogleda se i u njegovom glasovnom performansu; poznato je da na živim nastupima vrišti i urla, kako bi "napalio" masu.

Iako se isprva priključio Prodgy-ju kako bi njihove žive nastupe učinio življim, Maksimovi pesnički i glasovni talenti ubrzo su došli do izražaja, tako da se njegov rad pojavljuje na albumima nakon The Prodigy Experience (iako se i na njemu može čuti njegov glas u pesmi "Death of the Prodigy Dancers" sa živog nastupa). Maksim je napisao i otpevao reči pesme Poison sa albuma Music for the Jilted Generation (1994.), kao i za njihov najveći hit singl Breathe sa albuma The Fat of the Land (1997.) Međutim, na albumu Always Outnumbered, Never Outgunned iz 2004. je potpuno odsutan, ukoliko se ne računa spot za singl Spitfire i remiks pesme Girls za japansko tržište — More girls. Još uvek je punopravni član benda, nastupa na koncertima i, prema rečima sa zvaničnog sajta radi na novom materijalu sa Lijamom Hauletom.

Broj komentara: 19:

... kaže...

marinze jesi li tu?????

Anonimno kaže...

jeeesammm!!!

Anonimno kaže...

iiiii

... kaže...

sta je ono značilo???

Anonimno kaže...

skuuuuuži!!!!!

... kaže...

ej jesi još tu????

... kaže...

ne znam reci!!!!

... kaže...

ej možeš tu napraviti chat???

Anonimno kaže...

na blogu hahahaha! ajde ne laži szaš ti dobro!

... kaže...

volim ili????

... kaže...
Autor je uklonio komentar.
... kaže...

marino ako nastaviš biti tako spor onda bok!!

... kaže...

a marinnnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........

... kaže...

ajd bok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonimno kaže...

YOOO!!

MASSTA (PRODIGY)=MC PRODIGY kaže...

sasd

Anonimno kaže...

marinze?
heheheheh
kako siga nazvala???
marinzek?

MASSTA (PRODIGY)=MC PRODIGY kaže...

gg

Anonimno kaže...

tko ti ga još sluša halo probudesi u kojem si ti svijetu????blag ti je jako užasan.